Nis

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ "25. OKULLAR ARASI TİYATRO ŞENLİĞİ"NE KATILDIK

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 25. Okullar Arası Tiyatro Şenliği'ne Okulumuz adına 3/B Sınıfımızın oynadığı "Benim Güzel Pabuçlarım" adlı oyun ile katıldık. Katılım ile ilgili plaket, madalya ve belgemizi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın İdris KAPKARA'dan aldık. Oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

TBMM'nin açılışının 104. Yıldönümü'nde bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza armağan ettiği  "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı" Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve çevre halkının katılımı ile coşkuyla kutladık. Tören hazırlıklarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Güzel gösterileri için de öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

ÖĞRENCİMİZ İPEK ERASLAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI İÇİN MAKAM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Okulumuz 4/F Sınıfı Öğrencimiz İpek ERASLAN 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında T.C Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, T.C. Ankara Valiliği, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Müdürlüğü Makamları ziyaretinde bulundu. Öğrencisinin bu ziyaretler için seçilmesi bizleri gururlandırdı. Eraslan Ailesi ve Sınıf Öğretmenimiz Semiha YARDIMCI'yı emekleri için teşekkür ediyoruz. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKUL MÜDÜRÜ KONUŞMASI

TEKNOLOJİ ODAKLI ÖĞRENME SENARYOLARI (TOÖS) PROJESİ

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojikeri Genel Müdürlüğü'nce "Teknoloji Odaklı Öğrenme Senaryoları (TOÖS) Projesi"nin önemli bir adımı 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Okulumuz dahil Türkiye geneli 10 (on) okulda gerçekleşti.  "Öğretmenlerin ve öğrencilerin öğrenme deneyimlerini zenginleştirme hedefiyle yapılan bu çalışma TOÖS senaryolarının etkinliğini ve uygulanabilirliğini test etmeyi amaçlıyor. Bu adım, Türkiye genelinde teknoloji odaklı öğrenme yaklaşımının yaygınlaştırılması yolunda önemli bir adımı temsil ediyor" Başarılı geçen proje çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZ HALK OYUNLARI EKİBİ İL 4.SÜ OLDU

Okulumuz Halkoyunları Ekibi 28 Şubat 2024 Çarşamba günü yapılan Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu yarışmasında İlkokullar Halk Oyunları dalında Ankara İl 4.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Usta Öğretici Azer BAYRAMLI'yı tebrik ediyoruz. Süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" PROJESİ KAPSAMINDA "ATASÖZLERİ VE DEYİMLER" SERGİSİ

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında 4/B ve 4/E Sınıfı Öğrencilerimiz "Atasözleri ve Deyimler" ile ilgili çalışmalarını 16 Şubat 2024 Cuma günü Okulumuz Kütüphanesi'nde sergilediler.

Şbt

ÇANKAYA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NCE ÖĞRENCİLERİMİZE "AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI" SEMİNERİ VERİLDİ

Çankaya İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Diş Tabibi Özlem ÇAĞLI YILMAZ 12 Şubat 2024 Pazartesi ve 14 Şubat 2024 Çarşamba günleri öğrencilerimizin tamamına "Ağız ve Diş Sağlığı" konusunda bilgi verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

OKULUMZDA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ "MASAL ANLATICILIĞI" ETKİNLİĞİ YAPTI

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Projesi olarak Havva AY ve Yardımcısı Okulumuz Anasınıfı, 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz için "Masal Anlatıcılığı" etkinliği gerçekleştirdi. Kendilerine güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Şbt

OKULUMUZDA ÇEKİMİ YAPILAN "OKULDA HAYAT VAR" KISA FİLM TANITIMI TRTEBATV'DE YAYINLANDI

MEB ve TRT işbirliği ile çekimnlerinin Okulumuzda yapıldığı "OKULDA HAYAT VAR" kısa film tanıtımı TRTEBATV'de yayınlandı. Süreçte emeği geçen çalışma arkadaşlarımız, öğrencilerimiz ile velilerimize teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZ FEN LABORATUVARI'NI YAPTIRAN "DOĞAN" AİLESİNİN ZİYARETİ

Okulumuz "Fen Laboratuvarı"nı yaptıran Merhume Prof. Dr. Ayten DOĞAN'ın Ailesi Okulumuzu ziyaret etti. Bu ziyaret bizleri onure etti. Merhume Prof. Dr. Ayten DOĞAN'ın fotoğrafının da olduğu özgeçmiş tablosunu Okul İdarecilerimiz, Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Doğan Ailesinin değerli üyeleri ile birlikte taktık. Prof. Dr. Ayten DOĞAN'ı saygıyla anıyoruz.

Ock

3. ve 4. SINIFLARIMIZ FEN BİLİMLERİ DERSLERİNİ ARTIK FEN LABORATUVARI'NDA YAPIYOR

Aralık 2005 tarihinde Merhume Prof. Dr. Ayten DOĞAN tarafından yaptırılan Okulumuz Fen Laboratuvarı yeniden düzenlendi. Artık 3. ve 4. Sınıf Öğrencilerimiz Fen Bilimleri derslerini Fen Laboratuvarı'nda işliyorlar. Düzenlemede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ÇALIŞMASI OCAK 2024 OKUL PANOSU (2. DÜZENLEME)

Okulumuz "Dilimizin Zenginlikleri" çalışması Ocak 2024 panomuz 2.kez düzenlendi. Çalışmada emeği geçen Öğretemenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

DUYGU KOÇAK ÖĞRETMENİMİZ "E-TWINNING AVRUPA KALİTE BELGESİ" İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

3/F Sınıf Öğretmenimiz Duygu KOÇAK yaptığı e-Twinning projesi ile "E-Twinning Avrupa Kalite Belgesi" ile ödüllendirildi. Öğretmenimiz Duygu KOÇAK'ı başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ÇALIŞMASI OCAK 2024 OKUL PANOSU

Okulumuz "Dilimizin Zenginlikleri" çalışması Ocak 2024 panomuz. Çalışmada emeği geçen Öğretemenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.