2 "E-TWİNNİNG KALİTE ÖDÜLÜ BELGESİ" ALDIK

Okulumuza 2 "e-Twinning Kalite Ödülü Belgesi" kazandırarak  gururlandıran Sınıf Öğretmenlerimiz Pınar SAYGIN ve Duygu URHAN ile öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tem

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Tem

Kurban Bayramı'nızı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice Bayramlar diliyoruz.

Haz

ÖĞRENCİMİZ MEVSİM İMİRZİ MEB "SAĞLIKLI ADIMLAR" RESİM YARIŞMASINDA TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

MEB "Sağlıklı Adımlar Projesi Resim Yarışması"nda 3/C Sınıfı Öğrencimiz Mevsim İMİRZİ Türkiye 1.si oldu. Öğrencimize hediyelerini verdik. Öğrencimiz Mevsim İMİRZİ'yi, Sınıf Öğretmeni Emine GÖÇ'ü ve ailesini tebrik ediyoruz.

Haz

OKULUMUZ 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONU KERMES VE ŞENLİĞİMİZ YAPILDI

"Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Sonu Kermes ve Şenliği" yapıldı. Emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Katılımları ile Kırıkkale ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürleri, Bakanlığımız Daire Başkanları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Md. Yard. ve Şube Müdürleri, İlçemiz Okul Müdürleri, Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve Bahçelievler - Emek Mahalleleri sakinleri bizleri onurlandırdılar, mutlu etttiler.

Etkinlik için Okulumuza çadır, masa ve sandalye desteğinde bulunan Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanlığı ile Keçiören Belediye Başkanlığı'na teşekkür ediyoruz.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı mücadelesi için Samsun'a ayak basışının 103. yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Öğretmenlerimiz,Öğrencilerimiz, Velilerimiz ve bölge halkının katılımı ile coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz birbirinden güzel gösterileriyle törene renk kattılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

eTWİNNİNG "GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK DAHA TEMİZ YARINLARA DESTEK" PROJESİ SERGİSİ

7 ortaklı eTwinning projesinin Okulumuz çalışmalarını yürüten 3/D Sınıfı Öğretmeni Pınar SAYGIN "Geri Dönüşüme Destek Daha Temiz Yarınlara Destek" proje sergisin 28-29 Nisan 2022 tarihlerinde Okulumuz Kütüphanesi'nde sergilendi. Sergiyi öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte gezdiler. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK  VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

TBMM'nin açılışının 102. Yıldönümünde bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza armağan ettiği  "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı" Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve çevre halkının katılımı ile coşkuyla kutladık.

Ayrıca bir grup öğrencimiz de Okulumuzu temsilen Anıtkabir'de yapılan resmi çelenk sunma törenine katıldılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

"YAĞMURLA GELEN" TİYATRO OYUNUMUZ SAHNELENDİ

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okullararası 23. Tiyatro Şenliği'ne Okulumuz "Yağmur Gelen" adlı oyun ile katıldı. Bugün sahnelenen oyunumuzu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Mehmet ARISOY ve Jüri izledi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZ "SIFIR ATIK BELGESİ" ALDI

Okulumuz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı "SIFIR ATIK BELGESİ" aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

"BİLGİSAYARSIZ KODLAMA" E TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz 2/D Sınıfı Öğretmeni Duygu URHAN ve öğrencileri 5 Türk  ortak ile birlikte "BİLGŞİSAYARSIZ KODLAMA" e Twinning projesi başlatmıştır.

Bilgisayarsız Kodlama; Kart oyunları ve fiziki etkinlikler yardımı ile çocuklara kodlama eğitimi vermekte kullanılan teknikler bütünüdür.

Özellikle ilkokul çağındaki çocukların yaratıcılık duygularını ve hayal gücünü geliştirme, özgürce düşünmeye teşvik etme, bir problemin farklı çözüm yollarını keşfetme gibi kodlama dışı birçok kazanıma cevap vermektedir.

Projede emeği geçen 2/D Sınıf Öğretmenimiz Duygu URHAN ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, sonraki süreçte başarılar diliyoruz.

DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATI YAPTIK

04 Mart 2022 Cuma günü Okulumuzda çalışan tüm personel ve öğrencilerimizin katılımı ile önce deprem daha sonra da tahliye tatbikatı yaptık

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİMİZ

T. C. Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 83. yılında sevgi, saygı, özlem ve minnetle andık.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

Cumhuritin ilanının 98. yılını coşkuyla kutladık.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN HARUN FATSA OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun FATSA Okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Okulumuzu gezerek Okulumuz hakkında Okul Müdürü Kemal ÖZKAN'dan bilgi aldı. Ayrıca öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile sohbet etti.