15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

OKULUMUZ KERMES, ŞENLİK VE SERGİMİZE BEKLİYORUZ,

06 Haziran 2023 Salı günü saat:09.30'da başlayacak olan Okulumuz "Kermes, Sergi ve Çankaya HEM Sergisi"ne bekliyoruz.

"YAŞAMAK İÇİN YAŞAT" E-TWİNNİNG PROJESİ ETKİNLİĞİ

Duygu URHAN Öğretmenimizin "Yaşamak İçin Yaşat" e-Twining proje etkinlikleri ve ürün çalışmaları Okulumuz Kütüphanesi'nde 24 - 26 Mayıs 2023 tarihleri arasında sergileniyor.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çankaya İlçe Töreni" Çankaya Kaymakamı Sayın Murat DURU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayhan IŞIK, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Velilerimiz ve misafirlerin katılımı ile coşkuyla 24 Nisan 2023 Pazartesi günü Okulumuzda yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

ANKARA HALKOYUNLARI YARIŞMASINDA OKULUMUZ EKİBİ 3. OLDU

Okulumuz 3.sınıf öğrencilerimizden oluşan Halkoyunları Ekibimiz 28 Mart 2023 tarihinde yapılan Ankara Halkoyunları Minikler Yarışması'nda İl 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri  tebrik ediyoruz.

MATEMATİK EĞLENCELİDİR/MATH IS FUN

Matematik artık daha da eğlenceli. Çocuklarımız yaparak yaşayarak ve eğlenerek daha kalıcı öğrenmeler gerçekleştiriyor. 2/F sınıfı öğrencileri ve Öğretmenleri Duygu KOÇAK'ın katılımlarıyla Okulumuzda "Matematik Eğlencelidir” e-twinning projesi başlıyor. Öğrencilerimizin ve sizlerin de destekleriyle matematiği eğlenerek öğreneceğiz.

KORİDORDAN KÜLTÜRÜMÜZE/FROM THE CORRIDOR TO OUR CULTURE

Projemiz başlıyor...

Çocuklarımızın kültürümüzü yaşayarak öğrenmesini ve gelecek nesillere aktarmasını sağlamak için 4/D sınıfı öğrencileri ve Öğretmenleri Pınar KOÇAK'ın katılımlarıyla Okulumuzda "Koridordan Kültürümüze" e-twinning projesi başlıyor. Öğrencilerimizin ve sizlerin de destekleriyle kültürümüzü eğlenerek öğrenmeyi amaçlıyoruz.

YAŞAMAK İÇİN YAŞAT / LIVE TO LIVE E-TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz 3-D sınıfı öğretmeni Duygu URHAN ve öğrencilerinin yer aldığı ''Yaşamak için   Yaşat'' (Live tol ive) adlı e-twİninng projesi start aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı projede yurt içinde pek çok farklı illerden ortak bulunmakla beraber yurt dışından ülkelerle de işbirliği yapılmaktadır.

Projede öğrencilerin doğayla aralarındaki bağı güçlendirerek, doğanın aslında ''yaşamak'' demek olduğuna vurgu yapmak ve öğrencilerin teknolojiyi kullanma becerilerini geliştirmek amaçlanıyor.

Ock

2022/2023 Eğitim - Öğretim Yılı "OKULUM TEMİZ BELGESİ" yenilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

KOSOVA EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ OKULUMUZU ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU

Bakanlığımız Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Kosova Cumhuriyeti Eğitim Müfettişleri 06 Aralık 2022 Çarşamba günü Okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimizin ve Bahçelievler, Emek  sakinlerinin katılımı ile coşkuyla kutladık.  Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygıyla, şükranla, minnetle anıyoruz. Törenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

05-09 EYLÜL 2022 UYUM HAFTASI PROĞRAMI

Değerli Velilerimiz; Uyum Haftası proğramı görsellerde de belirtidiği şekilde uygulanacaktır. 05 Eylül 2022 Pazartesi günü İLKOKUL 1. SINIF VELİLERİMİZ saat:10.00-11.00 arası ANASINIFI SABAHÇI GRUBU VELİLERİMİZ saat:09.00-10.00 arası, ANASINIFI ÖĞLENCİ GRUBU VELİLERİMİZ saat:11.00-12.00 arası Konferans Salonu'nda olacaktır.

Veli grupları ile kısa bir toplantı, Bakanlığımızın hazırladığı sunumun yapılması ve Sınıf Öğretmenlerimizin tanıştırılması. Sonra Sınıf Öğretmenlerimiz ile Velilerimiz dersliklerine geçeceklerdir.

Her öğrenci için sadece 1 (bir) veli okula gelecektir.

(NOT: 05 EYLÜL 2022 PAZARTESİ GÜNÜ SADECE ANASINIFI VE 1.SINIF VELİLERİMİZ OKULA GELECEKTİR. ÖĞRENCİ GELMEYECEKTİR. )

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Bizlere 30 Ağustos Zafer Bayramı çoşkusunu yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal ATATAÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi "Büyük Taarruzun Zaferi'nin 100. yılında" rahmetle ve şükranla yad ediyoruz.

UYUM HAFTASI 05 - 09 EYLÜL 2022 TARİHLERİ ARASINDA 5 GÜN UYGULANACAKTIR

Anasınıfı ve İlkokul 1. Sınıflar Uyum Eğitimi 05 Eylül Pazartesi - 09 Eylül Cuma 2022 tarihleri arasında 5 gün yapılacaktır. Anasınıfı Sabahçı grup saat: 08.00-10.30, öğlenci grup saat:10.45-13.15 arasında, ilkokul 1. Sınıflar saat:09.00-11.30 arasında uyum eğitimi uygulanacaktır.

2022/2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANASINIFI VE İLKOKUL DERS ZAMAN ÇİZELGESİ

Okulumuz 2022/2023 Eğitim - Öğretim Yılı Anasınıfı ve İlkokul günlük ders zaman çizelgelerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.