ÖĞRENCİ SERVİS TAŞIMACILIĞI DUYURU İLANI

ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI DUYURU İLANI

İlgi: MEB Okul Servis Aaçlarının Çalıştırılmasına ilişkin Usul ve Esaslar (5/3. mad.)

Ankara'nın muhtelif semtlerinden okul arasındaki güzergahda Öğrenci Servis Taşımacılığı yapılacaktır.

İşin Niteliği ve Yeri:

1) Bahçelievler Nebahat Keskin İlkokulu Servis Taşımacılığı Kazakistan Cd.Şevket Süreyya Aydemir Sk. No:16 Bahçelievler/ÇANKAYA

Şartname ve eklerinin nereden hangi şartlarda alınacağı:

2) Şartname ve ekleri  21/07/2023 tarihinden itibaren  09/08/2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar (saat:17.00) alınabilecektir.

Servis Çalıştırma İşinin Nerede, Hangi Tarih ve Saatte Yapılacağı:

3) Bahçelievler Nebahat Keskin İlkokulu Müdür Odası’nda 10/08/2023 Perşambe günü saat 10.00' da “Okul Servis Komisyo’nunca”

Servis Çalıştırma İşi 2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı başından itibaren 2024/2025 Eğitim – Öğretim Yılı sonu okulun yaz tatiline girdiği son güne kadar  olan toplam 180+180=360 (üç yüz atmış) iş gününde öğrencilerin sabah saat:08.45 ile öğleden sonra saat:14.40'da okuldan alınıp eve bırakılmaları ile hafta tatillerine denk gelen Milli Bayramların kutlama günlerinde Okul Müdürlüğü'nün belirlediği saatlerde yapılacaktır.

İsteklilerde aranan belgelerin neler olduğu:

4/a) Tebligat için Adres Beyanı, İrtibat Telefon Numarası, varsa Faks Numarası ve Elektronik Posta adresi

b) Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve/veya sanayi odası veya meslek odasına olduğunu gösterir belge.

c) Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

d) Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilerde üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler.

e) Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu.

f) Tahdit ve/veya tahsisi uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri.

g) Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi.

Evrakların Komisyona Teslimi:

5/a) İstekliler 09/08/2023 Çarşamba günü saat:17.00'a kadar servis taşıma işi için istenilen evrakları komisyona kapalı zarf içerisinde tutanakla teslim edeceklerdir.

b)Taşımacı tespit komisyonuna verilen dosyalar herhangi bir sebeple geri alamaz.

Komisyon Toplantısı:

6) “Servis Belirleme Komisyonu” 10/08/2023 Perşembe Cuma günü saat:10.00'da Bahçelievler Nebahat keskin İlkokulu Okul Müdürü odasında toplanarak Servis Belirleme işini gerçekleştireceklerdir.

Sözleşme Süresi:

7) Sözleşme 2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılından başlamak üzere 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı sonuna kadar 2 (iki) yıl sürelidir.

İlgililere ilanen duyurulur.

03/08/2023

Kemal ÖZKAN

Okul Müdürü